REPARATIE EXPERTS SINDS 1957

Reparatie

Een reparatie aan uw auto komt u nooit goed uit. Daarom zorgen we ervoor dat we uw auto niet alleen vakkundig, maar ook zo snel mogelijk herstellen. En dat uiteraard tegen een voor u zo laag mogelijk bedrag. U kunt snel weer op weg. Veilig en comfortabel.

Vertrouw op de laatste techniek
Peugeot Verhulst Vught is dealer van Peugeot, maar verzorgt ook reparaties aan modellen van andere merken. In onze ruim opgezette werkplaats werken onze monteurs met de modernste apparatuur, waarmee ze uw auto weer in de beste conditie brengen. Neem voor een reparatie contact met ons op. Of kom voor herstel met spoed direct bij ons langs. We bekijken meteen wat nodig is en plannen de reparatie in.

Bij Peugeot Verhulst Vught zijn we er voor elke reparatie aan uw Peugeot. Benieuwd waar u allemaal aan kunt denken?

Wellicht heeft u het tijdens de winter al eens meegemaakt: u wilt de auto starten, maar er gebeurt niets. Waarna blijkt dat de accu kapot is. Vervelend! Wees die situatie voor en laat ons de staat van uw huidige accu testen. We doen dit met geavanceerde diagnoseapparatuur, waarmee we de accu van uw Peugeot gelijktijdig kunnen belasten en meten. En áls het dan tijd is voor vervanging: met de originele Peugeot-accu kiest u voor de enige en meest betrouwbare energiebron voor uw auto.

Heeft de autoruit van uw Peugeot glasschade? Twijfelt u of u de ruit moet laten herstellen of vervangen? We geven u graag advies. En verzorgen de eventuele vervanging van de autoruit graag voor u, waarbij we origineel glaswerk van Peugeot gebruiken. We hebben de meeste voorruiten op voorraad of kunnen die anders binnen een dag laten leveren. Origineel glaswerk zorgt voor de beste kwaliteit, pasvorm en afdichting. Daarom raden we u aan altijd voor originele ruiten te kiezen, wanneer de voorwaarden van uw autoverzekering een vrije schadeherstelkeuze toelaten.

In een benzinemotor zorgt de bougie voor de ontsteking van samengeperste en gefilterde lucht en benzine. Werkt een bougie niet goed, dan zorgt dit voor minder efficiënt brandstofverbruik of zelfs onnodige extra slijtage aan de motor. Houd de verbranding daarom in de beste staat en zorg ervoor dat een bougie altijd en overal optimaal z’n werk doet. Bij Peugeot Verhulst Vught helpen we u graag, met een tijdige en vakkundige vervanging van dit specifieke onderdeel.

Toggle Content goes here

Uw Peugeot bevat meerdere filters. Denk bijvoorbeeld aan het brandstoffilter, dat zorgt voor een schone brandstoftoevoer naar de motor. Maar ook aan het luchtfilter voor schone lucht naar de motor. En aan het interieurfilter, dat schone lucht naar uw interieur brengt. Houd de conditie van uw Peugeot in goede staat en laat filters geregeld vervangen. Bij Peugeot Verhulst Vught verzorgen we dit graag voor u.

Veiligheid gaat boven alles en daarbij spelen de remmen van uw Peugeot uiteraard een onmisbare rol. Hoe de remmen eraan toe zijn, hangt af van meerdere factoren. Denk aan temperatuur, gebruik en motorvermogen. Maar ook aan de manier waarop een bestuurder remt. We geven dan ook graag een persoonlijk advies, waarbij we uitgaan van de vraag of uw auto met de huidige remmen nog een winter- of zomerseizoen vooruit kan. Bij de controle van de remmen gaan we uiteraard van alle onderdelen, zoals remblokken, remleidingen, remschijven en remvloeistof.

Elk model Peugeot heeft een eigen type voorruit, met een eigen grootte en kromming. Dit vraagt om originele ruitenwissers, specifiek op maat voor elke Peugeot. Alleen met de juiste vorm en het beste gewicht en materiaal doen ruitenwissers optimaal hun werk. Zijn ze toe aan vervanging? Met de originele ruitenwissers van Peugeot zit u altijd goed.

Een uitlaat bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder de achterdemper. Juist hier kan roest ontstaan, doordat tijdens korte ritjes niet alle condens verdampt. Na verloop van tijd kan de uitlaat doorroesten of gaan lekken. Is het tijd voor nieuwe uitlaatdelen? Graag nemen wij u deze speciale klus uit handen.