Welkom bij een trots familiebedrijf

Over ons

Er zijn van die bedrijven waar u als klant niet uitgebreid hoeft te vertellen wat u zoekt. Gewoon, omdat ze u er kennen. Omdat ze al weten wat uw wensen zijn en beseffen waaraan een auto voor u moet voldoen. Zo’n bedrijf, dat is Peugeot Verhulst Vught. Ook wij benutten voor u de kracht van het internet. Maar die persoonlijke aanpak? Die staat voorop, al sinds onze start in 1957. En dat merkt u, al direct op het moment dat u onze showroom in Vught binnenkomt.

Voor de auto die bij u past

Noem ons laagdrempelig. Gemoedelijk. Specialist, dat ook. We hebben de nieuwste modellen en fraaiste occasions van Peugeot, net als occasions van andere merken. Samen zorgen ze voor een bijzonder aanbod, met altijd een auto die bij u past. Kom ze eens bewonderen, ze staan hier te wachten op een nieuwe eigenaar. Klaar voor een liefhebber zoals u.

Met altijd de laatste kennis

Bij Peugeot Verhulst Vught willen we dat u van uw auto geniet. Het liefst zo lang mogelijk, zonder gedoe. Daarom houden wij voor onderhoud en reparatie onze kennis op peil, onder meer via trainingen en opleidingen door Peugeot. We investeren geregeld in nieuwe apparatuur, gebruiken de laatste technieken en profiteren van elke ontwikkeling die ons verder brengt. En altijd, maar dan ook áltijd doen we dat alles weloverwogen. Zodat we onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden, met al het voordeel voor u.

Ook voor de apk

Profiteer van onze kennis van Peugeot en ontdek waarom we voor dit merk al jaren uitstekend scoren in klanttevredenheidsonderzoeken. Ervaar hoe vakkundig onze kennis van andere merken uitpakt en vertrouw ook op ons voor de algemene periodieke keuring (apk) van uw auto. Veel klanten uit Vught en omstreken gingen u al voor.