Het begint in 1957

Historie

We nemen u mee terug in de tijd. Naar 1957, het jaar waarin Jos Verhulst z’n bedrijf start in een gehuurde garagebox in Vught. Auto’s worden er opgeknapt en verkocht. Met succes, zo blijkt al snel. Peugeot Verhulst Vught – dan nog Autobedrijf Verhulst – verhuist naar de Geerstraat en krijgt daar het dealerschap voor Simca, dat later opgaat in Peugeot. Met een groeiende klantenkring blijkt uiteindelijk ook het pand aan de Geerstraat te krap. Dus verhuist Jos Verhulst z’n bedrijf in 1977 naar de huidige locatie aan de Kempenlandstraat, in het zuiden van Vught. Het pand biedt alle ruimte, met onder andere een zolder die vandaag de dag plaats biedt aan maar liefst 1.600 winter- of zomerbanden.

 

Dezelfde drive

De appel valt binnen het gezin Verhulst niet ver van de boom. Zo blijkt wel in 1995, wanneer zoon Jan het bedrijf overneemt. Liefhebber van auto’s, gek van sleutelen en monteren: Jan blijkt net zo gedreven als zijn vader. Het is die drive die maakt dat Peugeot Verhulst Vught verder groeit, met inmiddels acht medewerkers. En het is ook diezelfde drive die ervoor zorgt dat Peugeot Verhulst Vught nog altijd staat voor waar het in 1957 allemaal mee begon: alle aandacht voor de klant, met een aanbod waarmee het u aan niets ontbreekt.


Benut onze service

Dealer van Peugeot, ruime kennis van andere merken. Het biedt Peugeot Verhulst Vught een stabiele en krachtige basis voor de toekomst, met daarbij alle voordeel voor de klant. Benieuwd hoe dat uitpakt? Kom langs en maak kennis met de service van de Peugeot-dealer van Vught en omstreken.